Zeevangsfanfare
Sinds 1968
Welkom bij de ZeevangsfanfareAgendaGastenboekFotoalbumNeem contact opNieuws en evenementen
Het orkest
Opleidingsorkest
Muzieklessen
40 Jarig Jubileum
Opleidingsorkest

Het opleidingsorkest van de Zeevangsfanfare bestaat uit ongeveer 15 leden. Optredens van het orkest worden uitgevoerd in combinatie met de leerlingen van fanfare O.K.K. uit Oostwoud, onder de naam, hoe toepasselijk, De Combinatie. Onder deze naam zijn er al vele prijzen gewonnen op jeugdfestivals. De dirigent is Peter Goosensen.  De meeste leerlingen kunnen al snel deelnemen in het opleidingsorkest (ondertussen gaan ze gewoon door met lessen).  Wil je ook wel bij ons muziek komen spelen en speel jij een instrument van een fanfareorkest, meld je dan snel aan en kom ons helpen. Speel je nog geen instrument maar wil je dit wel, meld je dan snel aan voor de muzieklessen bij ons. Je krijgt dan les en een instrument in bruikleen.

leerlingorkest groepsfoto
Groepsfoto leerlingen orkest

De concerten
Wij verzorgen regelmatig concerten. Sinds een aantal jaar vormen we samen met de leerlingen van O.K.K. Oostwoud en combinatie orkest genaamd "De Combinatie" We doen als combinatie onder andere mee aan het jeugdorkestenfestival in Opperdoes.

De instrumenten
De Zeevangsfanfare is een fanfare orkest. In een fanfare orkest komen niet alle instrumenten voor. Je kunt bij ons komen spelen als je saxofoon, slagwerk, of een koperblaasinstrument zoals trompet, bugel, trombone, bariton, tuba, hoorn, bas speelt. Les in een van de koperblaasinstrumenten kun je krijgen van de dirigent, Peter Goosensen in Oosthuizen.

De repetities
De repetities worden gehouden in het cultureel centrum “De Watering”, van 19.00 tot 19.30 op donderdag. Als je een instrument wilt gaan spelen, kom dan gerust eens langs om te zien of het iets voor je is.